Welcome Center – Later

welcome-exterior-1100

Welcome to camp!

A new, open and inviting Welcome Center will replace the small, worn trailers that stand at the entrance to Camp Solomon Schechter, providing an inadequate welcome to one of the Pacific Northwest’s most trusted and important Jewish camping experiences. The new center will be strategically placed on the main road into camp and will feature sweeping windows and decks on all sides. The head staff, especially the Executive Director, will be able to observe most of the grounds from the offices, creating a safer summer camp experience for all.

In contrast to today’s crowded trailer office space, the Welcome Center will improve visitors’ experience while creating an efficient operational nerve center for the entire camp. A lovely and peaceful spiritual meadow will also help to welcome guests and provide space for campers to pray, reflect and rejoice.